Vertex Learning Institute

Cursussen, opleidingen en trainingen

Medewerker Luchtvracht (A) Basis

Tijdens deze 4-uur durende basiscursus, krijg je inzicht in de taken en verantwoordelijkheden met betrekking tot beveiliging van identificeerbare luchtvracht.

Medewerker Luchtvracht (A) Herhaling (E-learning)

Tijdens deze 1-uur durende e-learning, krijg je inzicht in de taken en verantwoordelijkheden met betrekking tot beveiliging van identificeerbare luchtvracht.

Medewerker Luchtvracht (A) Herhaling

Tijdens deze 1-uur durende herhalingscursus, krijg je hernieuwde inzichten en wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging van identificeerbare luchtvracht.
Medewerker Vluchtbenodigdheden_Vertex

Medewerker Vluchtbenodigdheden Basis

Tijdens deze 4-uur durende basiscursus, krijg je inzicht in de taken en verantwoordelijkheden en beveiligingsmaatregelen met betrekking tot vluchtbenodigdheden.
Medewerker Vluchtbenodigdheden Herhaling_Vertex

Medewerker Vluchtbenodigdheden Herhaling

Tijdens deze 1-uur durende herhalingscursus, krijg je hernieuwde inzichten en wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiligingsmaatregelen met betrekking tot vluchtbenodigdheden.
Medewerker Luchthavenbenodigdheden_Vertex

Medewerker luchthavenbenodigdheden Basis

Tijdens deze 4-uur durende basiscursus, krijg je inzicht in de taken en verantwoordelijkheden en beveiligingsmaatregelen met betrekking tot luchthavenbenodigdheden.

Medewerker Luchthavenbenodigdheden Herhaling

Tijdens deze 1-uur durende cursus, krijg je hernieuwde inzichten en wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van de beveiligingsmaatregelen met betrekking tot luchthavenbenodigdheden.

Controleur luchtvracht basis

Tijdens deze 2-daagse basiscursus, krijg je inzicht in de taken en verantwoordelijkheden met betrekking tot beveiligingscontrole en -onderzoek van identificeerbare luchtvracht.

Controleur luchtvracht herhaling

Tijdens deze 3-uur durende herhalingscursus, krijg je hernieuwde inzichten en wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiligingscontrole en -onderzoek van identificeerbare luchtvracht.
Controleur Vluchtbenodigdheden Basis_Vertex

Controleur Vluchtbenodigdheden

Tijdens deze 2-dagen durende basiscursus, krijg je inzicht in de wettelijke bepalingen, taken en verantwoordelijkheden en beveiligingsonderzoeken met betrekking tot vluchtbenodigdheden.

Security Supervisor Basis

Tijdens deze 4-uur durende basiscursus, krijg je inzicht in de taken en verantwoordelijkheden m.b.t. het rechtstreeks toezicht houden op personen die beveiligingscontroles uitvoeren.
Security Supervisor Herhaling

Security Supervisor Herhaling

Tijdens deze 2-uur durende herhalingscursus, krijg je hernieuwde inzichten en wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiligingscultuur en hoe te handelen bij beveiligingsincidenten.
Security Manager

Security Manager Basis

Tijdens deze 3-daagse basiscursus, krijg je inzicht in de verantwoordelijkheden en taken ten aanzien van het opstellen van het beveiligings- en kwaliteitscontrole- programma.

Security Manager Herhaling

Tijdens deze 2-daagse (12-uur) durende herhalingscursus, krijg je hernieuwde inzichten en wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het opstellen van het beveiligings- en kwaliteitscontroleprogramma.

Luchtvervoer Gevaarlijke Stoffen Basis (IATA)

Tijdens deze 4-daagse basiscursus leer je de IATA Dangerous Goods Regulations op juiste wijze te gebruiken en te interpreteren en de voorschriften in de praktijk toe te passen.

Luchtvervoer Gevaarlijke Stoffen Herhaling (IATA)

Tijdens deze 2-daagse herhalingscursus, leer je de IATA Dangerous Goods Regulations op juiste wijze te gebruiken en te interpreteren en de voorschriften in de praktijk toe te passen.

Luchtvervoer Radioactieve Stoffen Basis (IATA)

Tijdens deze 2-daagse basiscursus leer je de IATA Dangerous Goods Regulations op juiste wijze te gebruiken en te interpreteren en de voorschriften in de praktijk toe te passen.

Bewustwording Vervoer Gevaarlijke Stoffen

Tijdens deze 3-uur durende cursus, krijg je inzicht in de gevaren, verantwoordelijkheden en taken met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Luchtvervoer Radioactieve Stoffen Herhaling (IATA)

Tijdens deze 2-daagse herhalingscursus leer je de IATA Dangerous Goods Regulations op juiste wijze te gebruiken en te interpreteren en de voorschriften in de praktijk toe te passen.
vertex dangerous goods logistiek cursus

Goede Distributie Praktijken

Tijdens deze 3 ,5-uur durende cursus, krijg je inzicht in de wettelijke bepalingen, taken & verantwoordelijkheden om de hoge kwaliteitsnormen voor geneesmiddelen in het logistieke proces te bewaken.
Cursus Luchtvaart, Documenten en Organisatie Vertex

Luchtvaart, Documenten en Organisatie

Tijdens deze 1-daagse cursus, krijg je inzicht in de luchtvaart, documenten en organisatie. Bespreken we de rol van de KMAR en de douane, maar ook INCO-terms, AEO en TACT komen aan de orde.

Veiligheidsadviseur ADR Basis

Tijdens deze 5-daagse basiscursus leer je over de algemene preventie- en veiligheidsmaatregelen en over het toepassen van de (inter)nationale wetgeving wegvervoer binnen jouw organisatie.

Veiligheidsadviseur ADR Herhaling

Tijdens deze 3-daagse herhalingscursus leer je over de algemene preventie- en veiligheidsmaatregelen en over het toepassen van de (inter)nationale wetgeving wegvervoer in de praktijk.

Zeevervoer Gevaarlijke Stoffen – wegwijs IMDG-code

Tijdens deze 2-daagse basiscursus leer je meer over alle vervoerbepalingen (IMDG-code) met betrekking tot zeevervoer van gevaarlijke stoffen in verpakte vorm, tanks en tankcontainers.