Over Vertex Dangerous Goods Services & Consultancy

Welkom bij Vertex Dangerous Goods Services & Consultancy. Wij zijn een jonge organisatie met een ervaren team van enthousiaste en gedreven medewerkers. Onze specialisten nemen jou alle genoemde activiteiten rondom gevaarlijke stoffen uit handen volgens alle geldende (inter-) nationale wet- en regelgeving. Het spreekt voor zich dat wij in het bezit zijn van alle benodigde certificaten om de zorg omtrent gevaarlijke stoffen en goederen van jou over te nemen.

Naast het opslaan, documenteren, verpakken en vervoeren van gevaarlijke stoffen, verzorgen wij ook trainingen op het gebied van Dangerous Goods en Security.

Bij Vertex DG vinden we dat het beter kan

Ons team bestaat uit ervaren professionals die stuk voor stuk al jarenlang in de sector gevaarlijke stoffen werkzaam zijn. Wij zijn van mening dat het nog beter kan en maken dit ook waar door nieuwe methoden te ontwikkelen die duurzamer en efficiënter zijn. Daarbij spelen we niet zomaar in op nieuwe trends, we bouwen verder op een basis die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. We beweren niet alleen dat het beter kan, we bewijzen dagelijks hoe dit mogelijk is!

Hoe voeren wij het verpakken, documenteren, opslag en andere logistieke werkzaamheden uit? Neem contact op en ontdek hoe de behandeling en het transport van gevaarlijke stoffen geoptimaliseerd kan worden

Vertex DG Specialist Communicatie

Specialist in communicatie

Vertex DG is gespecialiseerd in opslag, documenteren, verzendklaar maken en het transport van gevaarlijke stoffen. Hierbij is een duidelijke en transparante communicatie met onze opdrachtgevers een eerste vereiste.

Daarom hechten wij veel waarde aan het opbouwen van een persoonlijke band. Het is van belang dat we elkaar begrijpen, vertrouwen en transparant zijn.

Vertex DG Logistieke dienstverlening

Logistieke dienstverlening

We werken bij Vertex DG met een klein team van ervaren specialisten. Zo kunnen we de lijntjes kort houden.

We hebben consultants en experts die alles weten over verpakken, documenteren, opslag en het vervoer van gevaarlijke stoffen door de lucht, per spoor, over het water of de weg. Dit alles volgens alle geldende (inter-) nationale wet- en regelgeving.

Vertex DG Digitalisering logistiek

Digitalisering in logistiek

Veel logistieke uitdagingen zijn weggenomen dankzij innovaties op het gebied van internet technologie en geavanceerdere software. Zo is het eenvoudiger geworden om certificaten aan te vragen, douanezaken te regelen en vrachten realtime te volgen met GPS.

Vertex DG heeft digitalisering in alle lagen van de onderneming doorgevoerd waardoor we zeer efficiënt kunnen werken en niet gebonden zijn aan tijd of een vaste locatie.

Vertex DG Duurzame oplossingen

Duurzame oplossingen

Naast innovaties in coördinatie en dienstverlening werken we ook actief aan duurzame oplossingen in de logistiek. Zo dringen ook wij de impact op het milieu terug dhoor meer natuurlijke materialen, zoals biologisch afbreekbaar piepschuim, te gebruiken en met elektronische dossiers te werken.

Wij werken er hard aan om onze carbon footprint te verlagen zonder in te leveren op de kwaliteit van dienstverlening.

De 4 kernwaarden van Vertex

Met de kennis en het netwerk die horen bij ruim 45 jaar aan ervaring en het enthousiasme en de flexibiliteit van ons kleine team van specialisten staan wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag klaar om u met raad en daad bij te staan; niet alleen op Schiphol, maar door heel Nederland.

Veiligheid

Veilig voor mens en milieu, dat staat boven alles. Niet alleen werken we volgens internationale standaarden op het gebied van veiligheid. Voortdurend werken we aan innovatieve manieren om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren en te optimaliseren.

Kwaliteit

Hiermee bedoelen we de kwaliteit
van onze dienstverlening in alle facetten van het woord. Duidelijke communicatie, ompakken, etiketteren, vervoer en de overdracht. De keten is zo sterk als de zwakste schakel, bij ons is iedere schakel even sterk.

Flexibiliteit

De enige belofte die we niet kunnen maken is dat we gisteren leveren. Verder kan je 7 dagen per week, 365 dagen per jaar op ons rekenen. Ook voor spoedopdrachten staan wij direct klaar.

Op tijd

Het spreekt voor zich dat de gevaarlijke stoffen op tijd geleverd moeten worden. Omdat de klant dit verlangt of omdat de zending bederfelijk is. Naast tijdige levering houden we onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in
het traject dankzij onze realtime monitoring.

Deze kernwaarden zijn niet het eindpunt, maar vormen slechts de basis van onze dienstverlening. Meer weten over onze diensten? Lees dan de informatie op deze website. Of neem contact op met één van onze specialisten om te ervaren hoe wij hier invulling aan geven.

De diensten van Vertex Dangerous Goods Services

Dangerous Goods Services

Uitgebreide dienstverlening op het gebied van opslag, documentatie, verpakking en vervoer van gevaarlijke stoffen

Trainingen

Ruim aanbod aan klassikale en digitale gevaarlijke stoffen trainingen.

Consultancy

Wij adviseren en begeleiden het proces omtrent het vervoer van gevaarlijke stoffen en treden op als Externe Veiligheidsadviseur vervoer of als Externe Beveiligingsadviseur Luchtvracht.