Vacature – Dangerous Goods Employee

Wil jij werken bij een jonge organisatie met een rijke historie, in een team met ervaren specialisten die weten wat het is om te werken met gevaarlijke stoffen? Ben jij enthousiast en geïnteresseerd in (het leren werken met) gevaarlijke stoffen? Hou jij van een informele werksfeer waar flexibiliteit een vanzelfsprekendheid is? Kom jij tot je recht in een werkomgeving waarin zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en meedenken met de organisatie zeer gewaardeerde eigenschappen zijn?  Lees dan snel verder!

Per direct zijn wij op zoek naar een fulltime Dangerous Goods Employee om ons team te versterken.

Als Dangerous Goods Employee bij Vertex DG is geen dag hetzelfde, de werkzaamheden zijn divers en vinden zowel plaats op ons kantoor of in de loods op Schiphol of bij de klant op locatie.

Wat ga je allemaal doen; je controleert, verpakt en documenteert gevaarlijke stoffen waarbij veiligheid, kwaliteit & compliance sleutelwoorden zijn. Je behandelt opdrachten van A tot Z, waarbij je verantwoordelijk bent voor het gehele traject van de opmaak van offerte tot en met het afmelden naar de klant. Je coördineert en overlegt met leveranciers en transporteurs en zorgt dat de kosten binnen budget blijven.

In deze functie is het van groot belang dat je op de hoogte bent en blijft van de laatste wet- en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen en milieu, deze zijn namelijk continue in ontwikkeling. Daar besteden wij dus veel tijd en aandacht aan en geven je de gelegenheid je kennis op niveau te brengen en te behouden.

Wat vragen wij van jou:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift
  • Een proactieve en leergierige (werk)houding
  • In het bezit zijn van rijbewijs B en eigen vervoer
  • Bereidheid om volgens een vooraf bekend rooster afwijkende diensten te draaien (10.00 – 19.00 uur)

Wat mag je van ons verwachten:

  • Geld; een marktconform salaris naar leeftijd en ervaring, en vergoeding voor al je onkosten (zoals voor je woon-werkverkeer, telefonische bereikbaarheid, en onregelmatigheid).
  • Zekerheid; zorg jij goed voor ons, dan zorgen wij goed voor jou.
  • Mogelijkheden; we geven je de ruimte om je te ontwikkelen naar jouw interesses en vaardigheden binnen ons vakgebied, zodat jij het meest tot je recht komt
  • Vrijheid; en dat gedurende 25 dagen per jaar.
  • Gezelligheid; last but not least zijn wij een platte organisatie en een goede, laagdrempelige sfeer vinden wij belangrijk. Aan grote klussen werkt iedereen tot aan de directeur aan toe mee, en we geloven in “samen uit, samen thuis”.

Voor het uitvoeren van deze functie is het van belang dat je bepaalde certificaten en verklaringen hebt. Je moet daarom een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen en moet je bereid zijn om diverse certificaten te behalen in ons eigen Vertex Learning Institute.

Contact

Overtuigd dat dit dé functie is voor jou, of heb je nog vragen?  Neem dan gerust contact op met Filip Reitema 020-2272934 of stuur een e-mail naar: hr@vertexdg.com