Vertex_Cursus_Medewerker_Luchthavenbenodigdheden_Herhaling

Medewerker Luchthavenbenodigdheden Herhaling

Klassikaal

Prijs

In de Uitvoeringsverordening EU 2015/1998 punt 11.2.1.1 staat dat personen met succes een relevante opleiding moeten hebben gevolgd alvorens toestemming te krijgen om zonder toezicht beveiligingscontroles uit te voeren.

Tijdens deze 1-uur durende cursus, krijg je inzicht in de wettelijke bepalingen, gevaren/dreiging, taken & verantwoordelijkheden, beveiligingscontroles en beveiligingsmaatregelen met betrekking tot luchthavenbenodigdheden. Bij het succesvol afronden van de cursus ontvangt de cursist een certificaat. Het behaalde certificaat is 1 jaar geldig en dient tijdig herhaald te worden, herhalen is mogelijk vanaf 3 maanden voor verloop van het huidige certificaat (met behoud van datum).

Deze cursus is goedgekeurd door het ministerie van Justitie en Veiligheid. 

Let op! 
Voor aanvang van de training dien je in het bezit te zijn van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of VGB (Verklaring van Geen Bezwaar). Voorafgaand aan de training wordt het originele VOG/VGB, met jouw ID-bewijs door de docent gecontroleerd. Bij een niet-geldige VOG en/of ID kan je helaas niet tot de cursus worden toegelaten. 

Wat ga je leren?

Begrippen en definities
Bekende Leverancier, vervoerder
Wettelijke eisen luchthavenbeveiliging
Identificeren verboden voorwerpen
Beschermings- en transporteisen voor vluchtbenodigdheden
Van activisme naar terrorisme (radicalisering)

Voor wie is deze cursus?

De cursus is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van het certificaat MLB, die beveiligingstaken uitvoeren en die zonder begeleiding toegang hebben tot vluchtbenodigdheden. (Uitvoeringsverordening (EU) 2015/1998 punt 11.2.3.10).

In het kort

Cursus duurt 1 uur
Inclusief koffie en thee
Op onze locatie is gratis WiFi beschikbaar
Goed bereikbaar met openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid

Wij kunnen deze cursus op elke gewenste locatie of in-house verzorgen

Vertex Learning Institute is een door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het Ministerie van Justitie en Veiligheid, erkend opleidingsinstituut

Cursusdata

Op aanvraag

Cursuslocatie

Vertex Learning Institute
Boeingavenue 154
1119 PM Schiphol-Rijk

Vooropleiding

Niet vereist

Cursusmateriaal

N.v.t.

Cursusduur

1 uur