Sample zendingen voor al jouw monsters

Een sample zending of monster zending kan van doorslaggevend belang zijn voor het succes van een product. Of het nu een commercieel monster betreft of een sample van een nieuw medicijn, het is essentieel dat het product in perfecte staat de bestemming bereikt. Vertex DG zorgt ervoor dat de kwaliteit van sample zendingen gedurende het traject optimaal blijft. We verzorgen het hele traject; we halen de samples op, maken deze verzendklaar en zorgen voor aflevering bij de ontvanger. Snel, betrouwbaar en veilig voor al je samples (gevaarlijke- of ongevaarlijke stof).

Offerte aanvragen

Direct meer informatie? Vul het contactformulier in en onze specialisten nemen z.s.m. contact op.

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam(Vereist)

Hoe worden sample zendingen verzonden?

Er bestaat geen standaard antwoord op deze vraag, voor Vertex DG is ieder project maatwerk. Zeker met commerciële monsters en andere soorten samples is het van belang dat de optimale condities met de klant worden afgestemd. Jouw organisatie kent het product of materiaal als geen ander, Vertex Dangerous Goods heeft alle expertise in huis om uiteenlopende goederen in perfecte staat af te leveren. Wellicht is er een specifieke temperatuur vereist, of moet de vracht gescheiden worden verpakt omdat producten met elkaar kunnen reageren. Wat de vraag ook is; Vertex DG biedt het antwoord. Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.

Vertex DG voor keten management

Om sample zendingen betrouwbaar van de bronlocatie naar de eindbestemming te vervoeren kunnen er veel tussenstappen noodzakelijk zijn. Op basis van ons uitgebreide netwerk en 24/7 monitoring van onze zendingen is het mogelijk om de gehele keten te bewaken en direct bij te sturen als dat nodig is. Naast de specialisten die zorg dragen voor de monsterzendingen zijn er enkele kernwaarden die voor ons én onze klanten van belang zijn:

De klant bepaalt, wij nemen de verantwoordelijkheid

Uit ervaring weten we dat opdrachtgevers graag op de hoogte gehouden willen worden. Wij geven onze klanten, op verzoek, het gewenste inzicht en sturen alle updates zodat iedere stap nauwlettend gevolgd kan worden. Maar er zijn ook opdrachtgevers die zich alleen willen bezighouden met het product, niet met de sample zendingen. In dat geval nemen we graag alle zorg en verplichtingen over zoals het opstellen van documenten, het certificeren van zendingen of de communicatie met autoriteiten.

SDS omdat het veilig verzonden moet worden

Een Safety Data Sheet of afgekort SDS is een document waarin informatie opgenomen is over de mogelijke risico’s die gevaarlijke stoffen of preparaten met zich mee kunnen brengen evenals aanbevelingen voor een veilige verwerking van de materialen. Deze documenten worden opgesteld door de fabrikanten van het product waarin de gevaarlijke stoffen worden verwerkt. Vertex Dangerous Goods zorgt voor vervoer volgens (inter-)nationale richtlijnen voor een veilige verzending volgens alle geldende wet- en regelgeving. Heb je vragen over het opstellen of aanleveren van een SDS? Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Wat kan Vertex DG voor je betekenen?

Zijn er binnen de organisatie collega’s die betrokken worden bij de overdracht, maar niet over de logistieke kennis bezitten om deze taken uit te voeren? In dat geval kunnen we deze werknemers instrueren en trainen om goederen verantwoord aan te bieden en/of over te nemen.
Zo zorgen we voor een veilige keten.

Wil je meer weten over sample zendingen via Vertex DG of wil je graag een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan direct contact met ons op.

Veelgestelde vragen

VertexDG haalt de samples op, maken deze verzendklaar en zorgen voor de aflevering bij de ontvanger. Snel, betrouwbaar en veilig voor alle samples.

  • De keten zo kort mogelijk houden van bronlocatie tot eindbestemming
  • Snelheid is van groot belang, veiligheid boven alles
  • VertexDG werkt volgens de geldende richtlijnen en wet-en regelgeving. Gebruik makend van standaard procedures voor een uniforme werkwijze.
  • Communicatie met alle stakeholders en wordt gecoördineerd door ons ervaren team.

SDS is een Safety Data Sheet. Dit is een document waarin informatie opgenomen is over de mogelijke risico’s die gevaarlijke stoffen met zich mee kunnen brengen.