Battery tool

For air, road and sea transport.

Er bestaan een hoop verschillende soorten batterijen en voor elk type zijn er andere regels voor het vervoer van toepassing, met name bij het vervoer van lithium batterijen. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillen tussen het vervoer door de lucht, over de weg en over zee van deze batterijen.

Onze Battery tool bevat al deze informatie en geeft in hoofdlijnen aan wat er allemaal noodzakelijk is aan labels en documentatie voor het vervoer van batterijen. Een makkelijk te gebruiken functionele tool waar je doorheen kan scrollen om tot de juiste conclusie te komen.

En het mooie is… Onze tool is voor iedereen gratis beschikbaar omdat wij bij Vertex geloven dat het delen van kennis, veilig vervoer van gevaarlijke stoffen bevordert.

Let op: deze Battery Tool is een extra ondersteuning voor diegene die opgeleid zijn in het vervoer van gevaarlijke stoffen of een specifieke lithium battery training hebben gevolgd. Deze tool is geen vervanging van de wet- en regelgeving.

Benieuwd naar welke trainingen Vertex Learning Institute kan verzorgen? Kijk op onze trainingspagina voor een compleet overzicht met actuele data of neem contact met ons op via training@vertexdg.com.

Download de Battery Tool PDF

Wil je de batterytool PDF liever downloaden? Voer dan je gegevens in en ontvang direct de Battery Tool PDF in de inbox van je e-mail.

Battery Tool Formulier